NVAGT Vergoedingen

Wij zijn aangesloten bij de NVAGT. De Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) is de beroepsvereniging voor gestalttherapeuten. De NVAGT bevordert de ontwikkeling van Gestalttherapie en Gestalttheorie in Vlaanderen en Nederland. Zij certificeert gestalttherapeuten en bevordert de kwaliteit van gestaltprofessionals. Zij waakt over de kwaliteit van de gestalttherapie, opleidingen en de wetenschappelijke ontwikkeling van het vak. Ook vindt de doorlopende bij- en nascholing en toetsing plaats onder auspiciën van de NVAGT. De vereniging heeft een zelfstandige klachtencommissie en is aangesloten bij de European Association of Gestalttherapy (EAGT).

Klik hier voor het vergoedingenoverzicht op de NVAGT-website.

Let op: Zorgverzekeraars veranderen hun voorwaarden zonder ons daarvan op de hoogte te stellen. Ondanks de grote zorg die onze beroepsverenigingen besteden aan het actueel houden van dit overzicht, kunnen er geen rechten aan ontleent worden. Sommige zorgverzekeraars vergoeden géén relatietherapie en informeer hierover altijd zelf vooraf bij uw zorgverzekeraar.

About "Helmut Moelands"

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en van nature ben ik geïnteresseerd in dat wat hen bezig houdt. Als gestalttherapeut is het contact met mijn cliënten dan ook hetgeen wat me motiveert en enthousiasmeert. De wijze waarop elk mens het beste van zijn leven probeert te maken kan me raken en ontroeren en hierin herken ik ook mijn eigen zoeken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door vriendelijkheid, humor en aanvaarding van de persoon zoals hij is. Ik vind dit belangrijk want pas vanuit deze veiligheid kan het werk ook doelgericht, doortastend en soms ook confronterend zijn.