groeien relatietherapie relatieproblemen relatietherapeut relatiecoaching

Groeien in je relatie

Hedendaagse relaties vragen veel van beide partners. Rollen zijn niet altijd duidelijk, we beschikken over veel informatie en mogelijkheden, de maatschappij stelt hoge eisen en iedereen lijkt het druk te hebben. Sommige partners willen graag leren om hier samen op een gezonde manier mee om te gaan. Zij ervaren geen directe problemen maar willen in elkaar investeren en zijn op zoek naar groei en ontwikkeling. Het is onze ervaring dat deze investering veel oplevert voor het welzijn van het koppel en zouden dit elke relatie gunnen.

Als relatietherapeuten hebben wij veel respect voor deze groeibehoefte en gaan graag met u op pad. We bespreken met u wat uw wensen precies zijn en zodoende komen we dan tot een aantal thema ’s waarmee we gaan werken. Aan de hand van opdrachten, gesprek, oefeningen en eventueel huiswerk stapt u samen een ontwikkelingsproces in.

Wij hebben een diep respect voor partners die de kracht hebben om kwetsbaar naar elkaar te worden.

Groeien in je relatie

About "Helmut Moelands"

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en van nature ben ik geïnteresseerd in dat wat hen bezig houdt. Als gestalttherapeut is het contact met mijn cliënten dan ook hetgeen wat me motiveert en enthousiasmeert. De wijze waarop elk mens het beste van zijn leven probeert te maken kan me raken en ontroeren en hierin herken ik ook mijn eigen zoeken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door vriendelijkheid, humor en aanvaarding van de persoon zoals hij is. Ik vind dit belangrijk want pas vanuit deze veiligheid kan het werk ook doelgericht, doortastend en soms ook confronterend zijn.